Nyter dagene på Sunnmøre:-)

Har fått gjort veldig mye på de få dagene vi har vert her oppe, uten å følt at det har vert noe stress, perfekt:-) I går dro Jeg og Kim å besøkte June, Per-Inge, Olav-Elias og Alma-Linea på formiddagen. Morro for ungene å få leke litt, å for oss voksne å nyte en kaffikopp å slå av en prat:-) Hermine såv når vi dro, så hun ble igjen hjemme med Mormor:-) Resten av dagen frem til ungene la seg, slappet vi av hjemme. Etter Jeg hadde lagt ungene dro jeg å besøkte Janette, veldig koselig:-)

Nå har Jeg, June, Kim Frode og Hermine vert en tur på Kaffi Baren å spist Lunch, så kika vi litt inn om Blåhuset på Lindex, før vi dro hjem. Kosa oss hjemme frem til det var leggetid for småtrolla:-) Så kjørte jeg en tur inni bygda å besøke Cecilie:-) Koselig å slå av en prat!

2 kommentarer

June

29.05.2012 kl.19:58

Haha.. Skvatt når i såg sjørøvarskuta 8-)

Fine bilde, og superduperkjekkast at du e her oppe no <3

Jeanette

03.06.2012 kl.12:37

June: Hehe:-D Måtte nå ta bilde ta dinna kjekke båti:-D Ja, elska å vær hær oppe me<3 Lika at ej he go tida, å ikkje he orka å stresse dinne gongi<3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits