Fineste plass på jord!

Ingen plass er finere på denne jord, en her hjemme på Sunnmøre når det er fint vær:-) Noe det har vært både i går og i dag. I går dro jeg og ungene å besøkte Silje og lille søte Vanessa:-) Kosa oss i sola ute i hagen deres. Barna lekte å vi voksne prata å følgte med på småttisene:-) Litt senere var vi bedt på middag til Mormor, og etter middagen var det selfølgelig kaffi og kaker;-) Trillet oss en tur bort til naboen etter på, der Kim fikk mate ett lite lamb med flaske:-) Så fikk han kjøre gravemaskin!! Ojooj:-D Om kvelden dro jeg å besøkte en god veninde Janette, å dit kom også Rose Mari en tur. Koselig:-D I dag dro Jeg, barna, Mamma og Pappa en tur på Ulstein dager. Kjøpte oss noe Thai Mat som vi spiste ute i sola, så gikk vi en tur å kika på båten Erkna. Morro for Kim å få kike ombord:-)! Etterpå fikk Kim kjøre Karuseller for første gang:-D Hohohoo!! DET var stas det!! Guttungen hylte og lo , dette var super morro:-D Inntill karusellen stoppet og han måtte gå av.*Host* Men med mye avleding, så ordnet det seg;-) Nå skal jeg slappe sv hjemme hos Mamma og Pappa resten av dagen:-)! Go Lørdag!!

2 kommentarer

Kan tenke meg det er godt å være hjemme. Fine bilder:) Klem

Jeanette

14.06.2012 kl.15:38

€Malene: Ja, det er veldig morro å få treffe igjen familie og venner:-) Ingen annen plass blir liksom den samme, som der man er født og oppvokst. Takk:-) Klem tilbake<3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits