Søndagen på Sunnmøre:-)!

I dag sto vi opp, så dro jeg og Kim inni bygda å plukka opp ei veninde Monica. Vi dro på tur i fjøra, der vi fant krabbe og ål. Veldig spennende for Kim:-)! Han fikk plaske litt i elva og kasta stein i vannet, så guttungen var god og bløt når vi kom hjem, hihi..! Etterpå henta vi Ellen, ei jente fra Tønnsberg, som har rota seg til Sunnmøre;-) Så hun fikk sett hvor jeg har vokst opp. Tok oss en liten tur på sightseeing etterpå. Veldig trivelig:-)! Resten av dagen har vi kosa oss inne:-) Surt og kaldt Sunnmørsvær i dag! Ha en fortsatt fin Søndagskveld:-)!

2 kommentarer

emil & oss <3

11.06.2012 kl.19:39

for et deilig bilde! <3

Viktig med litt plasking! Skal være helt ærlig på at når det gjelder ål blir jeg pinglete! Makan det ekle dyr :/

Jeanette

14.06.2012 kl.15:40

emil & oss: Hihi! Ja, det skal være litt plasking, helst sant:-)! Helt utrolig at han ikke har skada seg enda, kan ta LITT vel av inni mellom;-) Men han roer seg vell ned etter hvert:-P Enig, er litt ekle:-P Men hadde med en "ekspert" så hun fanga dem, å putta dem i ett spann med vann:-D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits