Fantastiske dager i Geiranger!

Mandags kvelden reiste Jeg til Geiranger for å besøke lillesøster som jobber på Union hotell SPA, om SPA resepsjonist og hudpleier. Det tar ca.3 timer å reise dit, fra der Mamma og Pappa bur, så når jeg kom frem var Jeg sulten. Vi dro derfor ned på Brasserie Posten der Jeg kjøpte meg en deilig Pizza, med hvit saus og Coppa skinke. Resten av kvelden bare slappet vi av og kosa oss hjemme hos henne:-)

Dagen etterpå spiste vi frokost i Sentrum, før vi kjøpte oss en Take Away Kaffi å dro på Sightseeing;-) Først kjørte vi opp i Ørnesvingen, der vi tok litt bilder. Deretter kjørte vi ned til sentrum igjen, å opp på den andre siden, Flydalsjuvet. Herligheet, for en natur!! Dette er noe som bare MÅ oppleves! Umulig å få frem det man ser med øynene på ett bilde!  Når vi kom ned igjen til Malin ble det Champis og Jordbær til Lunch;-) Menst vi gjorde oss klar til kvelden. Malin hadde bestilt bord til to på Union Hotell, der vi skulle spise Buffet. Nyydelig mat!Morgenen etter ble det å komme seg tidlig opp, for denne dagen skulle vi tilbrine på SPA:-) Vi fikk på oss bikini, slåbrokk og tøffler, å gikk opp på ett rom der ene veggen var av glass, satt oss i hver sin deilige stol, der vi spiste en god frokost, menst vi nøt værdens flotteste utsikt! Alt er bare SÅ gjennomført på hele SPA avdelingen. Noe som også bare må oppleves. Alle detaljer, alt! Først tok vi ett deilig fotbad, så gikk jeg noen runder i iskaldt vann på noen steiner, før vi gikk inn i en sauna på 90 grader. Deretter var det en opplevelses dysj med deilige oljer og dufter. Så prøvde vi ett stemrom med eucalyptus, og etterpå ett boble bad på over 40 grader, AU, men alt gjør vist godt for kropp og sjel;-) Å det merket vi på kroppene våres etterpå også, følte oss som TO nye mennesker:-) DEILIG! Gikk ut i ett boblebasseng, før vi gikk inn igjen. For DA var det på tide med en behandling, som Malin hadde ordna til meg:-D 30 minutt med rygg, nakke og skulder massasje. AAaaaaah!! Tusen takk Malin, og den flinke terapauten;-) Etter behandlinga slappa vi av med mer utsikt på "Stille rommet", før vi avslutta dagen med en deilig Lunch:-) DETTE var noe jeg virkelig trengte!! Så var det litt rart, men veldig godt med ungefri:-) Er vell trendje-fjerde gangen på 3 år, der jeg har voknet opp uten barn. Tuusen takk snille Mamma og Pappa for barnepass:-)!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits