Made by me!

I dag har jeg fullført ett prosjekt jeg begynte på i helga. Må si jeg er litt overrasket over resultatet selv:-P Jeg har ikke rørt en symaskin siden ungdomskolen, der jeg fikk "symaskin sertfikatet" under tvil, haha!

Har de siste åra hatt veldig lyst å lære meg å sy, så har hatt en bok liggende. Så kjøpte jeg en for ett par mnd siden, og jammen fikk jeg ikke en i bursdagsgave også:-)

Har sittet og lest litt, å fått litt inspirasjon, MEN jeg klarer ikke å forstå ting bare med å lese og se bilder. Siden jeg hadde noen stoffbiter liggende tok jeg å prøvde meg på en oppskrift på en forklekjole. Dette måtte jo være kjempe enkelt! Såg i allefall enkelt ut...

*HOST* Det var nok ikke like lett som jeg trodde nei:-P Pga for lite stoff måtte jeg teste ut kreativiteten min litt, å sette sammen forsjellige stoff og mønster å sånn. Jeg har hatt "symaskin trøbbel" i forskjellige varianter. Bare det å tre tråden?! JELP! NULL peiling!

Men nå etter en helg med testing, lesing, banning, svetting, å høyt blodtrykk osv. ble det til slutt jubel. Å det endelige resultatet ble overraskende bra, for å i utgangspungtet bare være en test.

Så her er den;-)
Hva syns dere?

7 kommentarer

ewymarie

15.10.2012 kl.15:36

Helt i min stil med slike farger og mønster. Jeg har heller ikke sydd siden ungdomskolen, så ditt resultat imponerer VELDIG! Jeg hadde nok ikke hatt tålmodighet.

Jeanette

15.10.2012 kl.20:11

ewymarie: Så koselig å høre:-) Takk! Trodde ikke jeg heller skulle ha tolmodighet, men jeg er SÅ sta, hehe:-D

ewymarie

15.10.2012 kl.20:38

Det er nok stahet som hadde fått meg til å fullføre et slikt prosjekt også. Gøy med utfordringer : )

Hild Frøya

15.10.2012 kl.20:48

Så fine ting. Jeg vil også lære meg å sy igjen. For øyeblikket så strikker og hekler jeg bare i mangel på en symaskin.. Men, jeg håper på å skaffe med en symaskin etterhvert også..

Jeanette

15.10.2012 kl.20:59

Hild Frøya: Takk! Å jeg har lyst til å tørke støv av mine gamle strikke og hekle "kunster" :-D Hehe! Men, da var det denne tolmodigheten da:-/ Man føler det får fortere når man syr, enn når man skal trikke frem og tilbake, å man føler aaaaldri man blir ferdig. FØR man kan det skikkelig da selvfølgelig:-D

wendysinfamilie

15.10.2012 kl.21:25

Å så super søt, den var du jammen heldig med he he nei da du har rett og slett talent for dette :)

Lykke til med neste prosjekt :)

Jeanette

17.10.2012 kl.22:16

wendysinfamilie: Hihihihi! Takk:-D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Har busatt meg i Østfold, med sambueren min. Mamma til mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22 Juli 2009. Perfekt og velskapt<3 Tre uker senere holdt vi på å miste han av GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". Prinsesse Hermine ble født den 30 Juli 2011<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits