Hjemme på Sunnmøre:-)

Lillesøster kom til Halden på besøk en liten uke, før vi kjørte sammen til Sunnmøre den 29 April:-) Turen gikk veldig bra, og ungene var like tolmodige som alltid! 1 Mai (i går) var vi på Amcartreff i Fosnavågen. Det var en vind og regnfull dag. Godt det var god plass å trekke inn på;-) Der det gikk and å kjøpe varm kaffi og pølser og diverse;-) Planen er å bli til over 17 Mai. Gleder meg til å treffe masse fine folk! Familie og venner<3 Har besøkt Farmor og Farfar der vi fikk iskake som hun hadde laget til jeg kom, siden det er det beste jeg vet:-) I dag skal Mormor lage favoritt retten min! Semulegrynssuppe og Bokmasild. Gleder meg:-D

3 kommentarer

Camilla

02.05.2013 kl.14:33

Hei!

Jeg ser at Hermine sitter forovervendt, hvorfor har du valgt forovervendt sete. Vi må snart bytte sete og lurer veldig på hvilket vi skal velge. Kos dere på tur!

JunePune

02.05.2013 kl.23:16

Kjekkaste sunnmørsbesøket ever <3

Jeanette

03.05.2013 kl.11:06

Camilla: Hei:-) At hun satt fremovervendt der var KUN pga 12 timers kjøretur fra Halden til Sunnmøre:-) Likte det IKKE! Så hun blir sittende bakovervendt helt til hun blir sittende med knærne under haka;-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits