Vips! Så var hun gullmedlem på Family Sports Club!

Jeg som ALDRI noen gang skulle sette mine bein på ett treningssenter! Trimme og trene kunne jo man gjøre gratis. Gå turer og jogge i skog og mark f.eks. Men i dag hadde jeg altså min første tur på treningssenter, og VIPS så var hun gullmedlem:-O Har til og med fått meg en personlig trener, så det er ikke noe tull;-) Møtte opp halv ni i dag, og plutselig var klokken ti:-O Så gøy var det:-D Kjenner jeg gleder meg skikkelig til neste gang! Må bare overleve morgendagen først, med sikkert tidenes gangsperre;-) Gangsperre er ett sunnmørsk ord for å være stiv og støl:-D Hehe!

6 kommentarer

Nina

08.10.2013 kl.21:24

Så flink!!

Jeg trente masse,masse før.Nå har jeg ikke tid,og det koster jo flesk!!!

Jeanette

08.10.2013 kl.22:15

Nina: Ja, det koster skjorta:-/ Derfor har jeg altid sagt at trimme og trene kan man gjøre gratis i naturen! Men sliter mye med bekken, rygg og nakke etter jeg fikk barn, å merker at trening gjør underverker:-) Så da er det bare å slå til! Har ett mål om å komme i god form til jeg fyller 30, Hihi!

Nina

08.10.2013 kl.22:27

Fyller 30 liksom!!!

Ungjenta;)

June

08.10.2013 kl.22:28

Lykke til :D blir så bra attede :)

wendysinfamilie

08.10.2013 kl.22:30

Lykke lykke til :) Savner å trene men klarer ikke prioritere det nå :)

Karin

12.10.2013 kl.23:29

Heisan!!!!!!! Jeg må bare starte med en ting at denne bloggen er den beste siden på heile blogg.no, det synes jeg 100%! Jeg må beklage så mye at jeg ikke har kommentert de andre gangene jeg har vært her men noen gungar så er jeg bare litegrann trøtt så ender man opp med å la være. Det er jo nemlig helt vilt mange frekke som lager kommentarer. En gang fikk jeg nemlig selv freke kommentarer før da jeg hadde blogg. Det var ufattelig opprørende. Jeg håper inderlig at du ike får noen freke kommenterer og at du får mange flere snille komentarer. Siden jeg ikke lenger har blogg tykjet jeg at jeg bare skulle dele en lenke til 1 konkurranse som jeg akkurat har meldt meg på. Premien er et gavekort. Jeg håper kjempe mye at jeg vinnner, men lykken med med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært kjekt om du prøvde den!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits