En liten husmorferie i Oslo i helgen:-)

På Fredag hoppet jeg meg på toget til Oslo, for å ta meg en liten Husmorferie fra Fredag til Lørdag:-) Der jeg besøkte min beste venn Christian:-) Vi har vokst opp sammen og vært nærmeste naboer hele livet.

Kanskje noen av dere vet hvem det er? Han jobber for tiden som Programleder på Superblokka på Radio Super, så dukker han opp på Barne TV inni mellom:-) En kjempe fin fyr! Den som ikke har hørt på Superblokka, bør absolutt begynne med det:-)!!

Når jeg kom frem dro vi først hjem til Christian, så jeg fikk sette fra meg pikk pakket mitt, så dro vi ut for å spise ett bedre måltid, før vi dro videre på Bursdagsfest til Stian:-) Programlederen på SuperNytt.

De hadde reservert bord på ett utested. For en fantastisk fin og jordnær gjeng som jobber i NRK! Akkurat like koselige som på TV:-) Siden jeg har to små hjemme som en stor fan av Barne TV, så måtte jeg selfølgelig ta bilde av noen av de kjendte ansiktene:-) Stor stas for både ungene, og *host* meg, som også ser på Barne TV hver dag;-) Det ble i allefall en vellykket og artig kveld:-)!

Lørdagen startet jeg og Christian med en god frokost, før det neste på lista var shopping! Fant den perfekte Julekjolen på Dinas Salonger:-) Før vi gikk videre på Manillusion. Fant mye fint der også, men det ble ikkje kjøpt noe, da det enten var for lite eller for stort:-/ Kjedelig, men greit for lommeboka;-) Etterpå dro vi på "Ruth 66" der jeg fant to fantastiske ting! Ett Esel der det kommer sigaretter ut av rompa(haha) og en fugl du trykker på, så plukket den opp en tannpirker til deg;-) Hihi!

Så ble det en liten matbit, før jeg vendte nesen hjemover:-) Kjempe deilig med litt Jeanette-tid<3 Måtte det ikke bli ett helt år til neste gang jeg lufter meg uten barn:-)

Når jeg kom hjem, rakk jeg ungene akkurat før det la seg, å det ble ett gledelig gjennsyn, for både store og små:-) Skulle nesten trodd jeg hadde vært borte i flere uker!

I dag har vi bakt kakemenn, eller "Julemanna" som vi kaller det;-) Hva baker dere til Jul? Ha en fortsatt god Søndag:-D

3 kommentarer

Wegard

08.12.2013 kl.22:01

Din kjendis-stalker der du e.. Hehe.. :)

Jeanette

08.12.2013 kl.22:10

Wegard: Hohoho! De e so kjekt før mej:-D

wendysinfamilie

11.12.2013 kl.21:33

Ho ho så morro, med kjendiser, lillen her digger de gutta der han ler seg skakk når de dukker opp ha ha

Godt med mamma tid klem

Jeanette

12.12.2013 kl.16:47

wendysinfamilie: Hehehe:-D Ja, dette var morro for både store og små;-) Hihi! Morro!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits