Frå 27 Januar til 3 Februar på ett sekund:-O

Må sei ej gikk mej på en smell i dagmårgå når ej plutselig fann ut at det ikkje va den 27 Januar(nåke ej hadde fått for mej) men den 3 Februar:-O

Ongane sat å spiste frokost, meda ej å han Heine naut kvar vår kaffikopp. Ej hadde fått på mej treningskleda, klar før å stikke på trening, når han Heine kjørte ongane i BHG. So spure han mej plutselig om ej viste ka dato det va i dag. Den 27 Januar svarte ej, bestemt. Men han va sikker på at Januar va over, og at Februar ha starta. På ett sekund so va vi plutselig ei veke lenger framme, enn ka ej hadde planlagt! Å ho Hermine skolde på helsestasjonen om en halvtime, og ej va på etteskudd med meldekortet mitt:-O LAGÅ! Her va me seint ute allereide! Bære å kåme sej ta gard.

Det va 2 års kontroll med Lege, ho Hermine skolde i dag. Han kika på ne, lytta på ne å vi snakka litt. Alt va i skjønnaste orden:-) Ettepå kjaure ej å leverte ne i BHG, so kjaure ej oppå Rema å handla litt. Fikk plutselig panikk når ej sto i kø å skolde betale, då ej oppdaga at ej ha fere sta å handla i joggebokse:-O OG uten sminke! Ej skolde nå på trening! Skonda mej heim atte, å va snare å fikk på mej anstændige kle, å fikk tatt svæisi og sminka mej! Sida he ej våre heime. Inne. Jaja. Masse unødvendig stress. Men sann kan det gå når mårgeni blir snudde på haudet, og ingenting blir så en hadde tenkt i utgongsponktet:-)

Fikk tatt nåkre telefona, å ordna ett par ting så he hengt over mej i måna, og år. Så på Onsdag blir det en tur til Kiropraktor å få skikk på bekken, ett par skulderblad å en nakke. Gledje! Og på Fredag skal ej endelig på 6 ukers kontroll etter ej fødte ne Hermine. Nesten 3 år for seint ute. Tida går! Men..bedre seint enn aldri? Ekje det nåke så heite;-)? Guure.

Go Mandag:-)!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits