Papegøye kostyme.

Fikk brev frå BHG i går der det stod at han Kim trenge Papegøye kostyme te ett skuespel dei skal ha. Og det skolda dei helst "hatt i går". Vi he nå våre vekke i 3 veke, så då blir det litt sann.

Prøvde mej fust på den enkle løysninga der ej håpte på å finne ei på nettet, men det vakje å oppdrive.

Før ej fikk sokk før mej, sat ej i bili på vei te Nordby i Sverige. Der he dei jaffall tre leikebutikka under same tak. Men neida. Der vakje ett nebb engong! Så då va det bære å prøve å slå på fantasien.

Kjøpte fust 3 hårspraya med farge. Raude, grøne og blå. So fann ej en sjøllysande oransj regnponcho på Søstrene Grene. Og til slutt nåkre store fjør i regnbuens farge på Panduro.

So fe nå vi bære sjå, om ej fe te å lage papegøye ta det. Dilemmaet føle ej blir å få festa fjøra. Lagå! Ekje annja råd enn å prøve sej fram!

2 kommentarer

Jeanette

10.06.2015 kl.14:51

Hei, hvordan ble papegøyedrakta? Er nå i samme situasjon og skal lage et papegøyekostyme til 1. Klasseavslutningen....

Jeanette

15.06.2015 kl.22:08

Jeanette: Jeg skrev ett innlegg etterpå der jeg viser det ferdige resultatet. Ble en fin Papegøye:-D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

30, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits