Sann vart "Papegøya".

Vart ikkje HEILT sann ej ha sett føre mej, men dei sa det skolde være fargerikt, å DET vart det! Hehe! Sjøl om det værken ligna fogl, fisk, eller papegøye:-P

Før å hindre drokning i en enorme poncho, so klarte ej ette mykje kaving å sy fjøra fast i ett "belte" ej knytte rondt livet på na. Prøvde fust å sy på fjørene i ei klynge, men då la dei sej bære uttapå kvarandre, å ej fikk ikkje fram alle fargane. Ettepå prøvde ej å spre dei litt. Trur ej likte best sann ej gjor fust, men no fe det bære vær! Parykki dråppa vi trur ej, det va bære testing, testing. Hehe! Fe helder spraye litt farge i håre på na:-)

Kom gjerne med innspel, før å få det litt meir Papegøye-aktig:-D

2 kommentarer

Silje Hansen

04.02.2014 kl.22:01

Klart du må ha med parykken! Den va awesomme! Du e dyktig!!

Jeanette

04.02.2014 kl.23:18

Silje Hansen: Ej pakka ned både parykk og hårfarge:-D Hehe! Takk Silje! Gjer mitt beste:-D Hihi!

4 barns mamma

07.02.2014 kl.23:35

Så herlige, må ha alt :-)

Ha en herlig helg :D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits