Nytt hår..igjen:-D

Folk så kjenne mej veit at det fort bjønde å "krible i fingranje"mine, når ej he gått rondt med same frisyre å farge ei stond. Å NO va tida inne før litt forandring..igjen;-) Ekje so forbaska monge valgmuligheite med den frisyra ej he no, anna enn å barbere vekk resti me, derfør gikk ej før å forandre litt på farji.

Ej viste akkurat korleis ej vilde ha det, so va det bære å få forklart det til Frisøri:-) Sann, men ikkje sann liksom:-P Lettare sagt enn gjort, men ette litt leiting på nettet, so forstod ho ka ej meinte. Då va det neste steg å finne ut korleis ho skolde bære sej åt, før å få laga en sann farge. Ette litt fram og tebake vart vi enige med oss sjøl. So va det bere å hoppe i det, å håpe på det beste;-)

Resultatet blei perfekt! "Gromsete lilla" så vi døpte farji. Hurra:-D

Og "drømmen" min min gikk i oppfyllelse. Det blei Gollj-kjole og Lilla hår i går kveld, når vi feira min Kjære sin bursdag:-D <3

3 kommentarer

rosmariskarheim

16.02.2014 kl.19:03

Åh, dette var skikkelig rått!:)

Nina

16.02.2014 kl.19:07

Det var tøft!!

Elsker jo sånne frisyrer og har hatt lignende selv.Men nå får jeg ikke lov å klippe meg av frisøren min siden jeg sitter modell og hun skal opp til svenneprøve i mars.

Jeanette

16.02.2014 kl.19:18

rosmariskarheim: Tusen takk:-D Veldig fornøgde!

Jeanette

16.02.2014 kl.19:19

Nina: Takk:-D Veldig fornøgde! Å KJEKT med ei lita forandring:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits