Vekene flaksa avgårde!

Sida vi kom heim igjen frå Sunnmøre, synst ej tida he gått rasande fort! Vekedagane går so fort, at ej hekje før fått sokk før mej, før det e helg igjen!

Kvardagen går i hovudsak i husmorplikter og trening Mandag, Onsdag og Fredag, so lenge ikkje nåke kjøme i væija:-) Tørr ikkje tenke på en gong, kor fort tida kjøme te å gå, når ej endelig finne mej nye jobb:-O Himmel og hav!

Forge helg va vi å spiste nydelig middag me ne Svigermor, og på Søndagen va vi sta å feira 4 års daji hinna Triana:-)

Dinne helga he vi hatt besøk ta fine folk. Marie, Magnus og Mikkel. Va kjekt med litt kvalitetstid igjen! Vi veit virkelig å kose oss når vi slår hauda ihop:-)

På Fredag laga ej Taco til gjengen kom. Enkelt og godt, i allefall når retten he gått fullstendig i gløymeboka i longe tide!

Laurdagen fikk vi endelig sjå sola igjen:-D 17 tima sida nyttår ekje nåke å skryte ta;-) Å soool gjer nåke med kropp og sjel. Så vi tok med oss ongane å gikk en fine tur, der vi stoppa på en BHG, så ongane fikk brent litt krutt:-) Til middag vart det heimelaga Peppargryte med store møre biffbita oppi. Gresk salat, baguetta og kokte poteter. Seinare kosa vi oss med deilig Champagne, sigar og skyting på blink, det va jo tross alt kvinnedagen:-D Hihi!

Søndag va det pysjmodus å ej bakte en laks te oss, så ej fikk me en snilde nabo. Sjølfiska å greier:-) Så DET vakje feil! Perfekt avslutning på ei kjempe koselige helg:-D

I dag e det husmorpliktene så kalla, og ej he fått tatt ett skikkelig røskandes! Så no skal ej rett og slett sette mej ut i solveggen å nyte en kopp kaffi, med GOD samvittigheit:-D

GOD MANDAG!!

Ingen kommentarer

wendysinfamilie

19.03.2014 kl.20:20

Den peppergryten så super digg ut, er glad i gryter jeg :)

Ha en fin kveld

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits