Siste rolige veka på ei stond.

Dinne veka he det våre nydelig vær kvar en dag, nåke så gjer at energi og humør blir på topp:-D

Mandagen tok ej ett røskandes i huset, når det va gjort, naut ej ett par tima i solveggen med gode samvittigheit;-)

Tirsdagen stakk ej og naboen Toril en tur te Byen der vi kosa oss med Lunsj og litt shopping ettepå:-) Huskakje heilt, men ej trur det va den ettemiddaji ej tappa oppi vaskebøtta mi å gikk laust på vindusvask både inn og utvendig! Føltest ut som ej ha dråkke tresprit, når ej prøvde å sjå ut. Guure. Dinne sola ekje bere positiv alltid;-)

Onsdag svingte ej mej med malarkosti å fikk grunna stuebordet. Om kvelden prøfte ej ut kveldstrening før fuste gong:-) Tongt, men gøy! Då va det overkroppen så fikk kjørt sej.

Neste morgen(Torsdag) bar det avgårde på trening igjen, då hadde ej PT time og det va underlivet/kroppen(haha) så sko te pærs! So tok ej strøk nummer 2 på stuebordet før ej stakk på kaffibesøk til ne Malin. Ho hadde diska opp med deilige grønnsake og dip, nåke som va midt i blinken:-) Om kvelden tok ej tredje og siste strøket på stuebordet, før ej hjalp gubben å få montert en støtfongar på en bil;-)

I dag Fredag, he ej tidenes gongsperre!! Starta daji med en tortur-time med Naprapat, som om ej ikkje va såre nok i musklane:-P Men guud kor godt det gjor ettepå! So tok ej helgahandeli, og shoppa mej tidenes billigaste sko. To par sko til 300 krone:-O LYKKE!! So stakk ej og ongane ne te Naboi, der vi fikk oss litt friske loft nåkre tima:-) Det e planleggingsdag i BHG i dag, så ongane e heime:-)

I mårgå reise gubben til Malta på jobb å blir vekke nåkre vike. Om kvelden skal ej en tur i 30 års lag å feire ne Anette, gleda mej:-)!

Mandag bjønde ett 4 vekers kurs med NAV, med ett avbrekk på Dixie Chicks konsert i Oslo på Tirsdag:-D Wohoo!! En drøm går i oppfyllelse!! Så no skal helga nytast med andakt, før Mandaji pikka på døra:-)

GOD HELG til kjænde, kjære, fjærn og nær<3

4 kommentarer

Malin r s

14.03.2014 kl.17:08

😘💜

ewymarie

15.03.2014 kl.16:46

Lykke til på kurset :)

wendysinfamilie

15.03.2014 kl.22:00

Lykke til på kurs, og riktig god helg :)

Jeanette

16.03.2014 kl.08:53

wendysinfamilie: Takk for det:-)!

Jeanette

16.03.2014 kl.08:54

ewymarie: Takk for det:-)!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits