Oslo og Dixie Chicks konsert!!

Tirsdag den 18 Mars 2014 kjøme til å være en dag ej seint vil gløyme! Då fikk ej nemmelig endelig oppleve å få høyre sjølvaste Dixie Chicks i Oslo spektrum:-D Woohoo!!

Ej og ho Lena, ei veldig gode veninde ta mej her nede, he snakka om ditte i fleire år. VIST Dixie Chicks nåken gong skolde finne på å kåme te Norge i løpet ta livet våra, so SKAL vi dit!!

Før ett halvt år sida ringte telefoni min, å der va ho Lena i hinn ændi. Ho va litt oppi øs huska ej. Å bedre vart ikkje ho hi helder, når ho hadde fått beskjeda om at Dixie Chicks skolde te Norge før aller fuste gong i Mars 2014!! Ette litt hopping og hyling i begge ændane ta telefoni, so bestemte vi oss før å skaffe oss billetta:-D

På Tirsdag va endelig den store daji her,æ:-D Vi vart fire jente så for ilag. Når vi kom fram stakk vi en tur på Fridays menst vi venta på klokka, der vi slappa av med god mat og ei pils:-)

Når klokka nerma sej, spaserte vi bort på Spektrum å fann plassane våra. Sprekkfolle i forventninga å spenning sat vi å venta:-D Der va en fyr så spelte og song litt før å få ventetida til å gå litt fortare. Plutselig gikk lyset og introsongen kom, vi konde sjå so vidt i mørket at nåken entra scena. Å DER kom det lys på scena, å DER sto sjølvaste Dixie Chicks:-D Gåsehud og tåre i auene! FANTASTISK åpning!! Og resten ta konserten også va råbra:-)! Kosa mej frå bjøndelse til slutt, å ditte kjøme til å være en opplevelse ej seint vil gløyme:-D

Fikk desverre ikkje tatt bilde når dei va på scena, fikk kun filma ett par songa, før tlf slo sej ta:-/ Så ej fikk kun ett "menst vi venter" bilde.

Nåken andre så va på Dixie Chicks konsert på Oslo Spektrum:-)??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Herøy i Møre og Romsdal

Født og oppvokst på Sunnmøre, men har bosatt meg i Halden, med sambueren min. Vi har to barn sammen. Mirakel gutten Kim Frode som ble født den 22.07.09. Perfekt og velskapt<3 Som vi 3 uker senere holdt vi på å miste pga GBS infeksjon. Har skrevet om den tøffe tiden under "SYKEHUS HISTORIEN". En frisk og fin Prinsesse Hermine ble født den 30.07.11.<3 Blir VELDIG glad om du legger igjen ett lite spor:-)!

Kategorier

Arkiv

hits